Over ons

Stichting Outdoor en Watersport Amsterdam is opgericht om outdoor en watersport activiteiten te promoten en te ontwikkelen voor kinderen.

Het doel is om de outdoor en watersport activiteiten toegankelijk te maken voor alle kinderen om de sociale vaardigheden te vergroten en sociale isolatie te voorkomen. Belangrijk daarbij is dat de activiteiten ook voor minima gezinnen toegankelijk zijn.

Onze visie op de activiteiten is dat kinderen leren door ontdekken en dat in een veilige uitdagende omgeving.

Onze activiteiten bieden we aan vanuit eigen beheer over kennis, materiaal en faciliteiten en met inachtneming van onze doelstellingen en visie op de outdoor en watersport.

Steun de activiteiten van Stichting Outdoor en Watersport Amsterdam door middel van een donatie. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Voorzitter Michiel Vervoort
Secretaris Arjan Petersen