Sportdagen

SPORTDAGEN & SPORTKAMPEN

Voor alle sportieve kidz van 6 t/m 12 jaar organiseren wij gedurende het jaar verschillende sportieve sportdagen & vakantiekampen.

De kidz beleven, afhankelijk van het soort sportdag/kamp, verschillende uitdagende (water)sport- & spelactiviteiten. De vakantiesportdagen/kampen kunnen gezien worden als sportieve vakantieopvang. U heeft de keuze om uw kind één of meerdere dagen te laten deelnemen. De kidz worden elke dag van 9u tot 16u vermaakt, en om het voor iedereen uitdagend te houden worden de kidz ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door ontvangen de kinderen water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. De lunch dient bij alle kampen zelf meegenomen te worden.

Met ingang van 1 maart 2022 geldt er een jaarlijks maximum van 5 sportdagen met korting voor stadshouders. 

Inschrijven met stadspas is mogelijk voor de volgende sportkampen:

  • Meivakantie Outdoor Sportkamp
  • Zomervakantie Outdoor & Watersportkamp Jeugdland
  • Herfstvakantie Adventure Sportkamp Jeugdland
  • Kerstvakantie Sportdagen

VERPLICHT LANGSKOMEN OM INSCHRIJVING TE VOLDOEN.

Om gebruik te kunnen maken van de stadspaskorting moet uiterlijk DE WEEK VOORAFGAAND aan het sportkamp aan de betalingsplicht voldaan te zijn. Bij gebruik van stadspas is alleen inschrijven niet voldoende. Er is dan nog geen plek voor je kind gereserveerd. De inschrijving moet eerst definitief worden gemaakt bij ons op locatie.

Onze locatie: Natuurspeeltuin Jeugdland Amsterdam – Boothuis te Valentijnkade 131, 1095 KH Amsterdam (Open: dinsdag t/m vrijdag van 10:00-17:00).